Select Page

NAŠE REŠITVE

Zdravstvo – sporočilni sistem

Za podporo varnostnih rešitev za procese, kjer je potreben stalen nadzor pacientov, bolnikov, oskrbovancev  za zaščito njihovega zdravja in življenja ter zaščito opreme v ustanovah.

Rešitev je posebno namenjena za domove starejših občanov, bolnišnice, druge  zdravstvene ustanove. Skupaj s sestrskim klicem, nadzorom gibanja dementnih oseb in obstoječim komunikacijskim sistemom omogoča hitro in zanesljivo obveščanje dežurnega osebja o nujnih dogodkih poleg običajnih poti sporočanja obveščanje na prenosne, mobilne in stacionarne telefone v obliki govornega ali tekstovnega sporočila.

Zahtevaj Več Informacij

Industrija – Sistem za obveščanje viličarjev

V proizvodnih procesih se mnogokrat soočamo z vprašanjem, kako na posamezno delovno mesto pravočasno dostaviti ustrezen material ali pravočasno obvestiti viličarista, za nemoten potek proizvodnje. Sistem za klic viličarja je rešitev, ki je prav temu namenjena. Na osnovi brezžične komunikacije z viličarjem omogoča prenos informacij neposredno od uporabnik iz delovnega mesta do posameznega viličarja. Odlikuje ga enostavna uporaba, robustnost in velika prilagodljivost na različna okolja in zahteve, saj je v celoti plod domačega znanja in razvoja.

Zahtevaj Več Informacij

Če imate  vizijo , vam jo bomo pomagali  spremeniti v resničnost

Sporoči Nam

© 2017 IPteh d.o.o. – Vse pravice pridržane

© 2017 IPteh d.o.o. – Vse pravice pridržane

© 2017 IPteh d.o.o. – Vse pravice pridržane

Domov     Rešitve     Kontakt

Krivec 28

1000 Ljubljana, Slovenia

info@ipteh.si

+386 (0)1 544 20 16

Free WordPress Themes, Free Android Games